Lite Musik

Ngawi Nagih Janji - Deny Caknan X Ndarboygenk Cover Cindi Cintya Dewi Cover Video Clip. Dhimas Diasmara MIxing Mastering. Titipane Gusti Deny Caknan Cover Cindi Cintya Dewi Music Video Cover Cipt.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [6.57 MB]

Judul: ngawi nagih janji - deny caknan x ndarboygenk cover cindi cintya dewi cover video clip
Durasi: 4:41 Minutes
Size: 6.57 MB
Diputar: 433030

Didik Budi Kameramen. Didik Budi Tri Yulianto Music Aransemen. Didik Budi Terimakasih.

Titipane Gusti - Deni Caknan Cover Cindi Cintya Dewi Music Video Cover

Adobe Premiere Pro Audio Production. Sony A6000 Video Edited. Tri Yulianto Color Grading. Kiki Acoustic Record Info for Job Colab 082173040171 Lirik Lagu Kowe biyen ngomong tresno Janji rabakal ngeliyo Jare pun mantep atimu Bakal ngenteni baliku Siseh wetan Kartoyono Aku pamit bablas lungo Pandanganmu sing tak jaluk Aku bakal mantuk Rino wengi aku kelebon impenmu Tangi tangi petukan bayangmu ning pikir iki Bungah ati sing tau nduweni Mbendino tak rasani saiki aku bali Ning ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti anti Ning Alun alun Ngawi Roso iki iseh podo Ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Lek ra gelem ora wae Hu uu uu Hu uu uu Aku neng Ngawi Aku nagih janji Siseh wetan Kartoyono Aku pamit bablas lungo Pandanganmu sing tak jaluk Aku bakal mantuk Rino wengi aku kelebon impenmu Tangi tangi petukan bayangmu ning pikir iki Bungah ati sing tau nduweni Mbendino tak rasani saiki aku bali Ning ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti anti Ning Alun alun Ngawi Roso iki iseh podo Ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Lek ra gelem ora wae Ning ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti anti Ning Alun alun Ngawi Roso iki iseh podo Ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Lek ra gelem ora wae ngawinagihjanji ndarboygenk dennycaknan titinvernandaofficial kikiacousticrecord indonesiasong.

[4:41 min] of download lagu ngawi nagih janji - deny caknan x ndarboygenk cover cindi cintya dewi cover video clip mp3 mantap

Tri Yulianto Color Grading. Kiki Acoustic Record Info for Job Colab 082173040171 Lirik Lagu Kowe biyen ngomong tresno Janji rabakal ngeliyo Jare pun mantep atimu Bakal ngenteni baliku Siseh wetan Kartoyono Aku pamit bablas lungo Pandanganmu sing tak jaluk Aku bakal mantuk Rino wengi aku kelebon impenmu Tangi tangi petukan bayangmu ning pikir iki Bungah ati sing tau nduweni Mbendino tak rasani saiki aku bali Ning ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti anti Ning Alun alun Ngawi Roso iki iseh podo Ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Lek ra gelem ora wae Hu uu uu Hu uu uu Aku neng Ngawi Aku nagih janji Siseh wetan Kartoyono Aku pamit bablas lungo Pandanganmu sing tak jaluk Aku bakal mantuk Rino wengi aku kelebon impenmu Tangi tangi petukan bayangmu ning pikir iki Bungah ati sing tau nduweni Mbendino tak rasani saiki aku bali Ning ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti anti Ning Alun alun Ngawi Roso iki iseh podo Ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Lek ra gelem ora wae Ning ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti anti Ning Alun alun Ngawi Roso iki iseh podo Ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Lek ra gelem ora wae ngawinagihjanji ndarboygenk dennycaknan titinvernandaofficial kikiacousticrecord indonesiasong. Fl Studio Scarlet Focusrite Solo Mic samsons Co1 Editor. Adobe Premiere Pro Audio Production.